Katsokaa, minkä ihanuuden löysin! Vanhan laatikoston, jossa on paljon potentiaalia. Kovalevy laatikoston päällä on varmaan vaihdettava puiseen ja seinäkiinnitystä varten laitetut kannakkeet poistettava, pinnat käsiteltävä ja yksi nuppi tehtävä uusiksi, mutta silti, pikkutavaralokerikko on näinkin käyttökelpoinen. Otetaan työlistalle, ilman aikatauluja :).

Laatikoston edellinen koti ei ollut kovin kaukana, mutta kuitenkin alueella, jota en tuntenut entuudestaan. Hakureissuun liittyy huonosti kiinnitetyn kovalevypinnan naulanraapale kämmenpohjassa ja pieniä harhaanajoja, mutta  kaikki tällaiset tarinat vain lisäävät kiintymystäni aarteeseeni. Eihän mitään hyvää saa koskaan ilman uhrauksia :). Olisiko tuo Boknäsin kermanvalkoinen hyvä väri tällekin?

Kaukosäätimiä, läppärinjohtoja, monenlaista pientä pöydillä kuljeskelevaa sälää pääsee nyt piiloon. Kokonsa puolesta laatikosto oli kuin tehty tuohon olohuoneen mappikaapin päälle.

Orvokit meinaavat jäädä pensaspavun jalkoihin parvekkeella. Niinpä pelastelen sini- ja violettisävyisiä kukkia papupöheiköstä paraatipaikalle makuuhuonetta koristamaan,