Jotain aikaansaannoksia pitkästä aikaa:

Kummipoikamme äiti eli sisareni pitää keltaisesta. Keltaisävyisistä kankaista syntyi kahdet ja vihreästä kankaasta yhdet arkikäyttöön tarkoitetut housut kummpojalle.  Koska piirsin kaavan pitkälti lahkeen osalta itse ja housuista tuli siskoni mukaan mieluisat, olin todella iloinen. Opin pikku hiljaa muokkaamaan ja piirtämään kaavoja.

 

Alex taas on saanut uuden autoaiheisin kuvioin applikoidun collegepuvun:

Kuviointi-idea lähti Eurokankaan palalaarin kankaasta, josta pukuun loppujen lopuksi tuli vain hihat.

Alex on käyttänyt pukua jo paljon, ja pitää siitä, mutta olisi halunnut housuihin vielä traktorin ja metronkin. Sininen kangas oli harjattua jenkkicollegea ja sekin Eurokankaasta. Ihmetyttää, miten se meni heti nyppyisen oloiseksi ihan käytöstä ennen ensimmäistäkään pesua. Kun olisi aikaa, niin voisi tehdä ihan tarpeeseen toisenkin arkipuvun, mutta johan se nytkin on tilanne parempi kuin ennen tätä ompelutyötä.

Alexin ystävälle tein ennen joulua syntymäpäivälahjaksi kolmet legginsit ja serkulle yhdet. Serkku sai lisäksi leveähelmaisen farkkuhameen. Mistään näistä en muistanut ottaa kuvia, - ennen joulua puuhaa riitti liian paljon tuollaisen tarpeen huomioimisen kannalta...sitä vaan kaivoi hädissään, mistä paketeille nopeasti löytyisi joku paperinpala päälliseksi :).