Olen päättänyt  kirkkaassa, upeassa auringonpaisteessa ulkoiltuani, että nyt on kevät. Tämän kevään ehdoton väriläiskä on tässä: Vähän yli 4 eurolla kirpputorilta ostettu noin 2,5 litran emalikattila. Keltainen, ihana. Olen keittänyt siinä pastaa ja haaveillut kurpitsakeitosta.  Pääsiäisenä siinä voi keittää vaikka munia. Kattilan sisäpinta oli tummunut, mistä syystä epäilen jonkun sen kirpputorille hylänneen, mutta konetiskiaineella siitä tuli jälleen siisti ja puhdas.

:

Tämä hammastikkupurkki on myös kirpputorilta, maksoi muistaakseni korkeintaan 50 senttiä. 

Puutyökurssilla haaveilin ääneen mosaiikkitöiden kokeilemisesta vielä joskus. Kurssikaveri toi minulle materiaaliksi heti seuraavalla kerralla parittomia kuppeja, joista halusi päästä eroon. Hän käski näyttää niille vasaraa tai ottaa käyttöön, ihan mitä itse haluaisin niille tehdä. Tätä punavalkoista espressokuppia en raaskinut rikkoa.

 

...enkä vanhaa Arabian kahvikuppia liioin.

-

 

Kotona miehelle on nyt hyvä perustella taas uudenlaisten käsitöiden aloittamisen tarvetta materiaalin meille kulkeutumisen myötä: "No kun on niitä kippoja ja kuppejakin, jotka eivät mahdu minnekään!" . Hyvin taktikoitu on puoliksi tehty :) .

Kevään kunniaksi yritin vaihtaa blogipohjaankin itse ottamani ja enemmän omannäköiseni kuvan aiemman standardipohjan sijaan. Kommentoithan, mikäli blogini ei jostain syystä näyttäisi sinun selaimellasi enää järkevältä.