Kokeilin viime vuonna laukun tekemistä. Alexin parvekkeelle sijoitetun leikkimökin patjanpäälliskangasta jäi käyttämättä, ja ajattelin tehdä siitä pikkumiehelle tarharepun. Silloin tällöin käydään retkillä, ja reppuun voisi juuri mahtua pienet eväät ja oma Nalle tai sen pikkuveli Lillebror mukaan. Repunteon aloitin aika siemenestä silloin, kun piirtelin ensin kankaan väreihin sopivaa kuvioaihetta sen somistukseksi. Repusta tuli tällainen:

1395719.jpg

1395720.jpg

1395721.jpg

Laukkuasia jäi vaivaamaan, jotenkin tekeminen oli niin mukavaa. Sopivaa tarvetta vain ei ole tullut taas aiemmin vastaan, vaan nytpä pääsen yllättämään! Maailmalle on päässyt yksi hattu, josta en jotenkin vaan tajunnut ottaa kuvaa. Ehkä sekin vielä joskus järjestyy. Hattu oli kirkkaanpunainen lierihattu, jonka lieriä somisti huovutettu ruusu. Kuulin hatun käyttäjän pitävän siitä kovasti, ja nyt urbaanilegenda kertoo, että kukkakauppiaan tyttärelle olisi hattuun sopiva käsilaukkukin olemassa. Legendan todenperäisyyttä pääsee laukun tuleva käyttäjä vasta lauantain valjettua tarkistelemaan, tässä vaiheessa kuvat kertokoot valmistuneesta työstä.

1395718.jpg

1395750.jpg

Itse onnistuin mielestäni muodon suunnittelussa hyvin ja sain siitä haluamanilaisen, - sellaisen mitä mies kutsuu Mummo Ankan käsilaukuksi. Ehkä tuonnekin mahtuu se kaikkein tärkein pehmolelu ja nenäliina mukaan kun lähdetään kylään.