Perjantaina tulee nyt sitten ystäviä syömään. Oikeasti ;).  Olen valtavan iloinen, nautin emännöinnistä suunnattomasti, ja iloitsen siitä, että sain heitä kutsuttua.  Vaikka kokkailusta pidän, ei arjessa vaan ole voimia enempään sosiaalisuuteen. Tämä on minulle saavutus, vasta tammikuussahan meillä viimeksi ystäviä kyläili, sitten vietettiin Alexin synttärit kaksilla juhlilla, ja nyt taas... ;) ! Varmasti yhtä paljon vieraita kolmessa kuukaudessa kuin oli viime vuonna yhteensä. Yritän siis uskotella itselleni, että voimavaroja jollekin omalle tärkeälle asiallekin joskus taas vielä jälleen näyttää olevan, vaikka työ ja perhe-elämä välillä vievätkin kaiken virran.

Nämä vieraat saavat jo mainittujen feta-pinaattipiiraiden lisäksi alkupaloiksi viininlehtikääryleitä ja inkiväärimarinoituja kikherneitä. Stifadon esivalmistelen huomenna ja haudutan perjantaina. Jogurtti-jäätelö, jonka reseptin kehittelin Alexin synttäreille, on jo tehtynä samoin kuin kikherneet. Huomenna leivon piiraat, täyte on jo jääkaapissa sekoitettuna.

Yritän olla reipas, mies on sairastanut ja hän on saanut levätä. En kuitenkaan varmaan juuri kerkiä tehdä blogiin päivityksiä muutamaan päivään. Herkullisiin tunnelmointeihin liittyen on hyvä päivittää tänne tällaisen ihanuuden kuva:

Voiko salaatti olla näin kaunista ? Ostin tuon tänään, kyseessä on meidän kauppamme valikoimassa uutuuslajike "Salanova". Ihana. Raaskiikohan sitä käyttää ?