1904639.jpg

Tätä päivää ei olisi tarvinnut tulla. Siitä on hyvä aloittaa.

Tänään oli kaunis, aurinkoinen syyspäivä. Vietimme siitä suuren osan kaupungilla kaksin Alexin kanssa.
Viimeiseinä asianamme olivat ruokakauppaostokset S-Marketiin. Alexin Nalle yleensä pääsee lastenkärryyn ajelemaan. Kotiin tultuamme purimme kauppakassit, söimme, laiskottelimme, leikimme ja saunoimme. Iltapalan jälkeen Alex asettui kaikkien pehmoystäviensä kanssa sänkyyn ja huomasin Nallen puuttuvan. Alex on tarkka ystävistään, kaikkien pitää olla paikalla. Riepumaisia otuksia eri väreissä on neljä. Rakkaimmat ovat Nalle ja Lillebror, mutta heillä on myös kaksi siskoa, Bella ja Lillasyster. Nallen Alex sai kaikkein ensimmäisenä, tämänkokoisena:

1904642.jpg

Olimme M/Aux Inga-Lillillä Ahvenanmaalla Alexin ollessa 5,5-kuinen. Siellä lankoja myyvässä liikkeessä oli myös ihania Bukowskin pehmoeläimiä. Olimme päättäneet ostaa Alexillekin reissusta jonkin oman tavaran muistoksi, ja näytin hänelle pupua ja nallea. Hän ojensi kätensä välittömästi nallen suuntaan, kahmaisi kainaloonsa ja puristi kovasti. Siitä asti he ovat olleet erottamattomat ja nallesta tuli Nalle.

Tänään Nalle ei tullut kotiin. Nalle saattaa olla S-Marketissa lasten ostoskärryissä tai matkamme varrella jossain. Jos Nallea emme enää tapaa, niin itkuisin silmin toivomme Nallen löytävän uuden hyvän kodin.
Nalle oli mukana, kun Alex lähti ensimmäistä päivää tarhaan. Kun Alex oppi kävelemään, retuutettiin mukana Nallea. Nallen kanssa oli turvallista nukahtaa kipeänäkin:

1904655.jpg

Nallelle ja hänen sisaruksilleen tehtiin myös oma peite. Nalle kuvassa ylimmmäisenä ennen sammakkoa:

1904661.jpg

Muut lelut joutivat nukkua nukensängyssä, Nalle pääsi viereen.

1904662.jpg
Nalle oli mukana monenlaisissa tilanteissa:

1904669.jpg
Tässä Nalle ja Lillebror molemmat sairaan Alexin vieressä:

1904667.jpg

Aivan parhaita muistoja Nallesta jää tältä kesältä, kun Muumi-hahmoista Alexin suosikki Nipsu ja Alex yhdessä leikkivät Nallella ja Lillebrorilla aivan, kuten Alex kotona jo oli ilmoittanut tapahtuvan sitten, kun hän Nipsun näkee:

1770347.jpg

Nalle-rakas, jäämme sinua kaipaamaan.