Nettipalstalta innoitukseni saaneena päätin kokeilla huopaheijastimen tekoa. Halusin tehdä sellaisen, jonka voisi kiinnittää hattuun, käsilaukkuun, kaulahuiviin, takin kaulukseen, mihin tahansa. Tällainen olisi myös lähetettävä joululahja, sillä se ei paina paljon ja menee ihan tavalliseen kirjekuoreen. Tässä minun toteutukseni:

Päällimmäinen kukkakerros on heijastinkangasta ja alimmaisen kukan reunoja kiertää sama materiaali. Tässä heijastin on kiinnitettynä mustaan pillerimalliseen Novitan Huopasesta jo aiemmin tehtyyn hattuun:

 

Alex sai uuden tonttulakin kokoa suurempana kuin viime talvinen. Tarhan joulujuhlan esityksiä on ilmeisesti jo kovasti harjoiteltu se päässä. Toteutus on kotoa löytyvistä jämäkankaista, ja siksi joustava reunaosa collegea ja lakkiosa joustamatonta tukevaa puuvillaa.

 

 

Suloisesta Iinulta tilatusta kangasnauhan pätkästä lakin tunnistaa Alexin omaksi.

Edelleen taistelen pikkujouluvaatteiden viimeistelyyn liittyvän motivaatiopulan kanssa. En vaan osaa. Ensin tuli liivin kauluksena alavarasta aivan liian pitkä ja sitten liian lyhyt. Pitää vielä kokeilla purkaa ja tehdä kolmas yritys.Mies on jo paremmassa kunnossa ja ollut tänään pystyssäkin, mutta nyt yskii Alex : (. Parempi kun ei kertakaikkiaan suunnittelekaan mitään, tulee vain paha mieli.