Teen loppuviikon töitä kotona. Olen vapaalla päivätyöstäni, mutta teen toiminimeeni liittyviä töitä, viinikonsultointia ja toiminimen kirjanpitoja ja veroilmoituksen. Reipas minä. Yrittämiseen liittyy vapaus. Niinpä sain päiväohjelmaani mahdutettua pistäytymisen Stockan Hulluilla Päivillä. Tänään myytiin Villeroyn aterinsettejä, tänään siis halusin sinne päästä. Aterimet olivat todella edulliset, 30 -osainen setti maksoi 69 euroa. Kävin aivan hirveää taistelua itseni kanssa, sillä joskus vielä haluaisin Hackmanin Memory-aterimet:

Memory_690x300.jpg

Stockmanin hinta 24-osan setille oli noin 380 euroa. Siis HUH!

Näitä Villeroyn Oscar-sarjan aterimia sen sijaan tänään sai 30 osaa 69 eurolla:

 

oscar.png

Erotuksella saa jo aikamoisen määrän ruokaa tai viiniä, - niiden kuitenkin kun tulisi meillä olla kattauksessa pääosassa.

Lisäksi Hulluilta Päiviltä muutti suunnitellusti mukaan meille kotiin yksi vedenvihreä pyyhe WC:n käsipyyhkeeksi, suunnittelematta kaakeli- ja posliinipinnoille sopivaa pesuainetta sekä Andiamon loppuunmyynnistä minulle uudet kengät, joista varmasti tulee lempikesäkenkäni. Nämä puoleen hintaan 39,50 euroa.

1238621236_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kun kauppareissujen ja viiniaiheisen työrupeaman jälkeen pääsin Matkahuollosta hakemaan meille muuttanutta Alexin uutta sohvaa ja olin saanut borssikeittoa ja banaanimuffinseja  sekä vatsaani että tarjolle muulle perheelle, olin aivan puhki. Silti, -todella hyvä päivä, tänään sain paljon aikaan. Hyvä päivä myös siksi, että työkaveri poikkesi hakemassa ylimääräisen pinnasänkymme ja TrippTrapp-syöttötuolin lainaan. Kellariin ja keittiöön tuli vähän tilaa. (Ei pohdita tässä postauksessa sitä surullista kääntöpuolta, että emme ole itse enää toiveistamme huolimatta niitä tarvinneet. ) Hyvä, että pääsivät käyttöön! Hyvä tämä päivä oli myös siksi, että en ostanut mitään tarpeetonta, Hulluilla Päivillä kun on taipumus lietsoa ihmisiä harkitsemattomiinkin ostoksiin.

Hyvä työvire ja tahti kuitenkin jatkunevat ja toivon saavani tehtyä kaiken välttämättömän ennen veroilmoitusten jättöaikoja sun muita dead-linejä. Alexin uudesta sohvasta täytyisi kiireessäkin ehtiä ottaa kuvia, pieni mies oli siitä niin vilpittömän onnellinen! Ja minun huovutetuista leikkiruoistani tulee muutamaksi viikoksi ikkunasomisteita erääseen paikalliseen käsityö/sisustusliikkeeseen!

Postaus on hyvä päättää ihanaan kuvaan: Alexin varjo nauraa ; ), ja se varjo itsessään on merkki kevätauringon lämmöstä!

 

1238623604_img-d41d8cd98f00b204e9800998e