Ensimmäinen pukin paketti on valmis. Se on pienelle kummipojallemme, ja paketista löytyy Milli-nalle. Milli on minun tekeleeni.

Alexilla samankaltaisia riepumaisia ensinalleja on useita. Milli on näiden nallejen serkku. Alkuperäiset ovat Bukowskin, ja rakkain niistä on takarivissä keskellä. Otuksen nimi on vain Nalle. Nalle ja Alex ovat olleet nyt erottamattomat 5,5 vuotta, sillä Alex sai Nallen ensimmäisenä kesänään 5 kuukauden iässä.


Milli syntyi tarpeeseen: Siskoni oli halunnut omalle pienelle pojalleen samanlaisen nallen kuin nämä Alexin pehmolelut, mutta ei ollut mistään sellaista löytänyt. Minäkin tiesin jo valmiiksi kertoa, että Bukowski ei tuota sarjaa enää valmista. Viimeiset kaksi, -ylä-ja alarivin oikeanlaidan tytöt Bellan ja Lillasysterin-,  olemme löytäneet lahjatavarakaupasta Isostakyröstä ehkä joskus 2006-2007. 

Minä juoksin myös vauvan asioilla täällä Helsingissä. Kävin Kampin Isonkarhun kaupassa katsomassa, millaisia vastaavia riepunalleja tänä päivänä oli tarjolla. Sitten vain ajattelin uskaltaa....Nenästä tuli vähän suuri, mutta ei kai serkku aivan saman sisarussarjan lapselta voi näyttääkään? Alkuperäisissä nalleissa pää on ehkä vähän pulleampi ja kolmesta kappaleesta tehty,  minä tein vain kahdesta. Käytännössä ne ovat aivan samannäköiset, littanaksi nuo Bukowskitkin käytössä ovat painuneet.

Alex pitää pitkiä jalkoja ja käsiä avattuina,  mutta minä solmin Millin kädet ja jalat solmuille siten, kuin ne noilla muillakin olivat alunperin. Pienen parannuksenkin tein: Millin kauluksessa on lenkki, johon saa kiinnittää esim. puhelinnumeron avaimenperässä. Alexin Nallelle sellainen on pitänyt virittää kaulaan nauhanpätkällä. Millin voi pestä koneessa, ei pienelle ihmiselle muunlaista voi oikein tehdäkään.

Aitouden arvioi paras asiantuntija: Kun Alex alkoi heti nuuhkia ja nyytätä Milliä naamansa vasten kuten tekee omilleen, ja sitten ruinata, että hänkin haluaisi tällaisen nallen vielä :), taitaa Milli täyttää ainakin lasten laatukriteerit. .Toivottavasti Milli kestää monet rutistukset ja halit <3.