Pitäis muistaa

- soittaa tädille ja kiittää Alexin lahjasta

- soittaa Alexin kummitädille myöhästyneet nimpparionnittelut

- käydä hakemassa SodaStreamiin hiilihappopatruuna huomenna

- tehdä tätä pitkästä aikaa:

Punajuuri-vuohenjuustokeitto Annikan tapaan

0,5 kg punajuuria valmiiksi etukäteen kypsäksi keitettynä
200 g President Petites Chèvres Doux -vuohenjuustoa

2 porkkanaa
1 varsisellerin varsi
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
vettä

2 kasvisliemikuutio
1 tl timjamia
0,5 tl sokeria
mustapippuria
0,5 dl kermaa

Freesaa raa'at kasvikset krouveina paloina oliiviöljyssä kattilassa. Lisää vettä 0,75 litraa, 2 kasvisliemikuutiota ja timjami. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja pehmeitä.

Lisää kypsät punajuuret paloiteltuna ja vuohenjuusto. Hienonna sauvasekottimella sosekeitoksi. Mausta mustapippurilla ja ripauksella sokeria. Lisää vielä 1 dl vettä, jotta keitosta tulee notkeampaa (kaikkea nestettä ei kannata laittaa ennen sauvasekoitusvaihetta, ettei keitto roisku suotta ympäriinsä) ja loraus kermaa. Kuumenna kiehuvaksi ja koristele tuoreella persiljalla. Jos keiton haluaa tarjota alkukeittona juhlavasti, voi purkista jäävästä kermasta vatkata löysän vaahdon, jota pyörittelee spiraaliksi annosten pintaan.