Minusta on niin ihanaa tirkistellä kuvia muiden lastenhuoneista, että vastavuoroisesti tässä kuvia meiltä!

Näkymä ovelta sänkynurkkaukseen:

Yksityiskohtia:

Ikivanhasta päällyslakanasta tehty pussilakana pitseineenSängyn päädyssä olevat minun isäni tekemä nukensänky, minun tekemäni tilkkupeite ja isälleni tehty puuhevonen 40-luvun alkupuoliskolta.


Alexia odottaessani ostetun Nalle Puh-aiheisen vaunulelun nyörillä on kiinni seinällä monta muutakin ystävää.


Nalle on saanut päälleen Alexille liian pieneksi jääneen collegepuseron,  tekemäni keppihevoset vartioivat pienen pojan unta.


Leikkikeittiö on tehty Cobellosta ostetusta laatikostosta, Ikean säilytystavaralokeroista ja tasosta niiden päällä. Uuninluukku ja keraaminen taso ovat ihan maalattua vanerilevyä, uunin nappulat sahasin pyörörimasta. Ikkunankehyksiin tehdyt peilit ovat saaneet kappaverhon koristuksekseen. Eihän se ollut epäselvää, että en voi sietää muovisia leikkikeittiöitä ;) ? Näkymä leikkikeittiön suuntaan:

 

Yksityiskohtia:

Leikkihella, jonka saranoilla kiinnitetyn uuninluukun ja luukun magneetti-kiinnityksen joskus voi purkaa, jos jälleen haluaa lipaston palvelevan muussa tarkoituksessa. Nyt laatikot kätkevät sisälleen leluja, kirjoja, naamiaisvaatteet ja monenlaista muuta.


Hellalla laitetaan villasta tehtyä ruokaa, mutta ei muoviastioissa!


Raaka-aineitakin löytyy moneen lähtöön.Jälkiruoaksi voi syödä huovutettuja leivonnaisia.

 

Runkopatjaa käytetään lukiessa löhöilypaikkana, vierassänkynä ja välillä minäkin nukun siellä, jos Alex vaikkapa sairastaa.

Sängyn päädyssä on lelukori ja lelukorin vieressä lattiatyynyksi tekemäni meritähti.


Alexin huoneen verhoja en koskaan olisi saanut tehtyä ilman siskoani, joka ulkoilutti muutaman kuukauden ikäistä Alexia ommellessani! Kiitos Anu!