Rajaton esitti minulle haasteen blogissaan. käääääääääk. Olen epäsosiaalinen ja kammoan kaikkia ketjujuttuja. En uskalla tällaisia jatkaa, sillä pelkään muiden kokevan ne yhtä hämmentävinä kuin itse ne koen.En ole saanut edes edellisen haasteen suosikkiblogejani nimettyä, sillä en seuraa säännöllisesti kenenkään muun kirjoittajan blogeja kuin Inkiväärin. Poukkoilen blogeissa ennemmin hakusanoilla ja tiettyjä aiheita etsien. Samaan blogiin en välttämättä palaa enää koskaan.  Olkoon äsken lueteltu blogihaastekyvyttömyys ensimmäinen omituisuuteni, vastaan kuitenkin omalta osaltani.

Leikin henki on tämä:

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Loput omituisuuteni voisivat olla vaikkapa tällaisia....enemmänkin toki löytyy, mutta velvoitetta viittä enemmän listaamiseen ei onneksi esitetty ;).

Rakastan minikokoisia ruonlaittoon liittyviä tavaroita ja astioita, joita haalin Alexin keittiöön.Parhaita ovat ilmaiset ja kirpputori- tai ullakkolöydöt. Viimeisin Alexin uusi keittiötavara on tyhjä tryffeliöljypullo, joka muistuttaa paljon oikeaa oliiviöljypulloa keittiössämme.

Lähes yhtä paljon pidän luonnonharjaksesta tehtyjä harjoja ja niitä on kotona enemmän kuin oikeasti tarvitsisimme, on selänpesuharja, juuriharja, potanpesuharja, wc-harja, kuivaharjausharja, Alexin oma pesuharja jne jne jne.

Saippuaomituisuuteni ovat jo tiedossannekin: jo ennen omaa saippuatuotantoa piti vessassa olla aina saippua ja käsipyyhe sävysävyyn.

Käyn kukkakaupassa lähes joka viikko, vaikka ostoksia teen vain harvoin.