Kuvien ilmeistäkin vähän  välittyy, miten päivä on sisältäyt haasteita. Alexin kanssa päivä alkoi sikainfluenssarokotuksella, joka ei ollut yhtään kiva juttu, ei. Riskiryhmään kuulumisesta saimme lääkäriltä paperin maanantaisella puhelinsoitolla, ja lapun tultua eilen jo postissa perile uskalsimme lähteä tänään jonottamaan. Olimme paikalla joskus 8:20, kun rokotusten oltiin ilmoitettu alkavan neuvolassa 8:30, ja olimme toisina jonossa. Meidän osaltamme jonotus ei siis lisännyt hatutuksen määrää. Hyvä niin.

Alex sai tänään päälle uuden talvivarustuksensa. Kaikki lähti neljän euron kirpputoritakista, sitten ompelin toppahousut ja hatun asuun sopiviksi. Hatun materiaaleina on kahden euron tilkkukasseihin Eurokankaasta hamstrattuja villapaloja ja omaa vanhaa takkia. Vuori on collegekangasta, josta jo syntyi osa Nipsu-paitaa.  Mitään ei siis tarvinnut hankkia ja värit takin terenauhojen kanssa olivat yhteensopivat juuri eikä melkein. Vuorin beessi taas toimii tuon vaaleanruskean somisteraidan kanssa sävy sävyyn.

 

Hatun kaava on itse tätä tarkoitusta varten piirretty kokeilu. Tuli ihan hyvä! Nauhoja isolle pojalle leuan alle en enää halunnut, ja melko ohuen villakankaan vuoksi on alla Halloweeniksi ommeltu musta kypärämyssy.