Alexin kuulumisia täytyy taas päivitellä, vaikkakin vähän viiveellä. Toukokuulle on kasaantunut järkyttävä määrä kaikkea sälää, joka vaan täytyy saada hoidettua: veroilmoitukset, - siis oma ja toiminimen-, Alexin hoitotukihakemuksen uudistaminen ja lääkärissäkäynti sitä varten, lapsivakuutuksen korvaushakemuksen tekeminen...ja olisipa minulla vielä kurssiin liittyvä lopputyökin, kun vaan keksisi aiheen. Alexkin on ollut kiireinen. Naamiaisista vasta päästiin, tänään oli urheilupäivä ja ystävän syntymäpäiväjuhlat, perjantaina kahvitetaan äitejä tarhassa ja illalla tulee Kuopion kummi kylään. Äiti ja isä yrittävät pysyä jotenkin tohinassa mukana ja pohtivat itse sitä, pitäisikö auto myydä vai ei, sillä toukokuu olisi siihen hyvä aika. Sekin vielä ;).

Naamiaispäivältä vielä kerran ritarikuvia kaksin kappalein, kun kuvat onnistuivat harvinaisen hyvin.

1536412.jpg

1536413.jpg

Naamiaisissa olivat myös kaikki hevoset mukana, sillä Alex lupasi lainata niitä myös ystävilleenkin.Tädit kertoivat, että ne olivat olleet kovin suosittuja. Rimma, Rusinante ja Herukka ovat lähdössä nyt lainaan paikallisen lastenvaateliikkeen ikkunasomisteiksi, kun vaan kerkiäisi ne sinne toimittaa.

Vappuna emme vielä ostaneet Alexille heliumpalloa, koska hän ei itse vielä osannut sellaista kaivata. Mutta voi hyvänen aika, miten lahjaksi saatu Nasu ilahdutti sitten vapun jälkeen! Kiitos vaan, naapurin täti, Alexille Nasu oli tärkeä!

1536414.jpg

Alex ja äiti ovat pyöräilleet nyt paljon. Viime viikonlopun lämpimät ilmat houkuttelivat kaivamaan pyörän esille taas, ja Alex istuisi pyörän istuimessa vaikka kuinka. Tarhasta ei koskaan päästä edes suoraan kotin, sillä pyörällä pääsee kaivinkoneita katsomaan. Kun kaksi tai kolme on kierrokselle saatu osumaan, voidaan tulla kotiin. Yhtä usein kuin kaivinkoneiden luokse on pyörä kuljettanut meitä kotirantaan leikkimään. Kesäkausi on siis virallisesti avattu. Veneitä, aaltoja ja hiekkaa riittää, kunhan pikkumies vaan puetaan vielä tuulenpitäviin varusteisiin.

1536415.jpg