Sunnuntai-ilta. Jäi tekemättä taas vaikka mitä. En ehtinyt ommella, emme eilen pyrysään takia edes ulkoilleet. Saunoimme, laiskottelimme, laitoimme ruokaa. Alexkin laittoi aamiaisen jälkeen leikkileipiä.

Sain pestyä parvekkeelle tyrkätyt likaiset pellit ja tyhjennettyä kuolleen kukan roskikseen, multineen.  Tavoistani poiketen saimme kylvettyä rairuohoa ja vehnää pääsiäiseksi ihan ajoissa, mistä olen erityisen ylpeä. Tyypillisesti havahdun siihen muutama päivä ennen pääsiäistä.

Huomatkaa nuoren herran keot keskellä kylvöastioita <3. Ihan itse.

Etolasta löytyi koristeellisia metallisia alustoja, jotka sopivat moneen tarkoitukseen. Tämä äiti totesi: "Näppärää, leikkileivonnaisille kakkupaperi ja tarjoilulautanen samassa paketissa!" ja kattoi pöydän koreaksi:

Kun viikonloppu ei riitä kaikkeen suunniteltuun, -saati suunnittelemattomaan-, on unelmointia jatkettava niinä tiettyinä hetkinä juuri ennen nukahtamista: lisää Elfa-koreja.... matkarattaat vaunujen sijaan, - ja jaksaahan se iso poika jo aika hyvin kävelläkin-, Se Puusohva täällä kotona meillä aivan pian... viikon päästä rairuoho varmaan jo kurottaa korkeuksiin...mistä ihmeestä löytäisin kaksi seinäkelloa ? Niitä näitä haaveillessa on hyvä nukahtaa.