Olen sekä aloittanut laihduttamisen että päässyt toukokuun hallinnollisista hommista, jotka veivät aikaa liikaa viikonlopuista. Niinpä lauantaisin on jälleen mahdollista tehdä tarvikehankintoja viikon ruokalistalle ja ruokalistan suunnittelun motivaatio on korkealla. Meillä oli viime kesänä ja syksynäkin käytössä viikkolista, jonka kaksi ateriaa koostuu kalaruoista, kaksi kasvisruoista ja kolme muuta voi olla ihan mitä tahansa. Tätä samaa logiikkaa noudattaen on tämän viikon ruokalista tällainen:

Maanantai     
Valmiit kaupan pinaattiletut ja puolukkahillo (kasvisruoka)  pojille lounaaksi, illalla makaronilaatikkoa

Tiistai           
Jauheliha-makaronilaatikkoa edelleen luomujauhelihasta,  raaste (porkkana+ananas+mandariini+rusina)

Keskiviikko  
Kesäkurpitsa-fetapihvit ja inkiväärimarinoidut kikherneet (kasvisruoka)

Torstai          
Kermainen lohikeitto ja ruiskrutongit (kalaruoka), hedelmä tai marjoja    

Perjantai
vielä pohdinnassa

Lauantai        
Grillatut kanan rintaleikkeet ja punajuuririsotto

Sunnuntai      
Kylmäsavulohitahna ja blinit (kalaruoka)