Tauti alkaa olla talttumassa, huomenna töihin. Yskiminen vielä vähän pelottaa, sillä mitä enemmän puhun, sitä enemmän yskin....ja jos yskin, tulee pää kipeäksi. Muuten olen jo kunnossa. Kiitos kannustavista kommenteista!

Alexin kanssakin on käytetty terveydenhuollon palveluja. Maanantaina käsi kuvattiin, sillä poika oli kaatunut tarhan pihalla keinujen alla olevaan kumimattoon ja aristeli kättään kovin sen jälkeen. Selvisimme säikähdyksellä.

Keskiviikkona kävimme HYKSin iho- ja allergiasairaalalla jokavuotisessa astmakontrollissa.Siellä oli ilo käydä kertomassa, että infektioastma on nyt hyvällä mallilla, infektioita ei ole tänä vuonna ollut.

Alex oli aivan lopen uupunut astmakontrollista palatessamme, sillä päiväunet jäivät aikataulujen vuoksi väliin. Kävelin sitten ylimääräisiä pysäkinvälejä poispäin, jotta Alex nukkuisi edes vähän rattaissa. Matkalla tuli vastaan kirpputori, ja kirpputorilla Nallelle pyörään kori eurolla. Nyt Nalle saa matkustaa tarhaan omalla paikallaan! Tänään yritin ujuttaa pikkumiehen verkkareita koriin myös, ja sain vihaisia katseita osakseni. Tämä kori on vain Nallelle!

 

 

1245942367_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Sairaalassa suoritetussa mittauksessa Alex oli 106,6 cm pitkä (ja minun mielestäni seisoi pää vähän vinossa) ja painoi 17,3 kiloa. Kasvukäyrilläkin kaikki näytti hyvältä!