Ennen työkiiresumaa tein muutaman saippuan, joita en koskaan ehtinyt kuvata.

Ihan ensin päivitys koirankakkasaippuaan ;). Koirankakan väri on vaniljatuoksuöljyn takia tummunut kauniin ruskeaksi. Banaanin ja vaniljan tuoksut yhdessä ovat todella miellyttävät. Saippuasta tuli sittenkin yksi lempisaippuoistani! Jo aiemmin olen huomannut, että juuri niistä saippuoista, joiden kanssa on uskonut epäonnistuneensa kaikkein pahimmin, on tullut myöhemmin niistä kaikkein mieluisimpia. Hassua.

2048839.jpg

Sumu-tuoksuöljyllä syntyi tällaisia marmorikuvioisia saippuoita.

2048833.jpg

Pastellisävyinen saippua sai tuoksuikseen litsiluumua ja Love Spell-tuoksuöljyä siksi, että jo aiemmin pidin yhdistelmästä valtavasti. Tästä saippuasta ei pitänyt tulla tämänmallista ollenkaan, mutta Alex pääsi käsiksi geeliytymässä olleeseen purkkiin ja suunnitelmani menivät vähän uusiksi. Kai tämä nyt tällaisenakin kelpaa.


2048800.jpg

Kuvaamatta on vielä ainakin sitrussaippua. Nyt taas en tiedä, mihin kaappiin näitä mahtuisi...! Saippuoista leikkaamiani päätypaloja kokeilin myös ensimmäistä kertaa huovutukseen, ja huovutuksessakin omat saippuani toimivat Marseille-saippuaa paremmin. Ihan kiva, ei jää mitään silppuakaan sitten ainakaan käyttämättä.