Kävin kirppiksellä jo maanantaina. Löydöistä en ole päässyt raportoimaan, sillä kuvat, joita otetaan iltamyöhään kotona, ovat niin ankeita katsella. Tänään vielä töistä päästessäni oli melko valoisaa ja heti tuli valtavan keväinen olo! 

Alexin vaatteista on aina ollut suuri osa muiden vanhoja, ja nyt hän on kasvanut sen verran, että uusia 110-senttisiä vaatteita olisi hyvä alkaa ostaa jo odottamaan. Pikku hiljaa etsien niitä yleensä löytyy tarpeeksi, ja joitain voin tehdä itsekin. Löysin puuvillaneuletakin ja housut, jotka mielestäni sopivat yhdessä neuleen  kanssa pidettäviksi, yhteensä kahdeksalla eurolla. Silittämättöminähän nuo on kuvattu, mutta harvoin meillä vaatteita silitellään käyttöönkään ;).

1236373925_Blogiin20090305 001.jpg

Alexille tehtyjen ostosten uskottelen olevan "se säästö", jonka verukkeella sain ostaa itselleni jotain tarpeetonta. Tai no, eivät säilytykseen, järjestykseen ja organisointiin liittyvät asiat koskaan tarpeettomia ole, mutta olihan näitä meillä jo ennestään. Nämä alunperin säilöntään tarkoitetut lasipurkit vain ovat heikkouteni, - en muista kuin kerran elämässäni päässeeni sellaisten ohi niitä ostamatta, ja silloinkin kaduin jälkikäteen. Ainakin kahta kokoa purkkeja olen omistanut tähänkin asti, mutta tällaista kahden litran purkkia en ollut aiemmin edes nähnyt. Näistä olen ikionnellinen, kolme samalla kertaa! Ensimmäisellä täyttökerralla niihin päätyi maissihiutaleita, kikherneitä ja vehnäjauhoja.

1236373951_Blogiin20090305 002.jpg