Hymyillen selailin blogimerkintöjäni viime vuodelta.Sivuutin ilmeisesti tarhan joulujuhla-aiheen täysin, - ei ollut myöskään yhtään hyvää kuvaa Alexista esiintymässä. Muistattehan myös kevätjuhlan?

Tällä kertaa Alex oli huomattavasti reippaampi ja lauloi kuuluvasti, vaikka hän jännitti ja esiintyi jälleen yleisöstä katsottuna näin...

 

....tai  näin:

 

Liikuttavin oli piirileikki, jossa Alex katsoi kaiken aikaa kulkiessaan muualle tai piti silmiä kiinni. Se vaati jo suoritukseen suhteessa muihin vähän vaativampaa koreografiaakin. Silmät kiinni ei pelota niin paljon. Minun rakas poikani, - äiti tietää kyllä: itsekin olin aina vatsa sekaisin kaikista enkelinrooleista ja musiikkiopiston joulumatineoista ja soitin jännityksen takia kappaleet unohdellen ja uudelleenaloitellen, sillä piina oli aivan hirveää. Sitten se häpeä ehkä niistä unohduksista vielä hirveämpää.

Alexilla oli tärkeä rooli, hän  oli stjärngosse. Olen tähän kuvaan leikannut vain Alexin, sillä muut vanhemmat eivät välttämättä halua heidän lapsiensa kuvia nettiin. Tähdenkin takana oli turvallista laulaa.  Alex osasi kaikki leikit hienosti ja kovasti häntä esiintymisestä kehuimme.


Joulupukki oli jättänyt lahjakassit ovelle meidän huomaamattamme, ja kaikki lapset saivat pussilliset herkkuja.

Rusinoita...

.

...pipareita ..

...mandariinin ja jotain namiakin!

Minusta tuo pieni poika on suorissa housuissaan tosi hieno ja komea aivan kuten isänsäkin on puku päällä tosi särmän näköinen. Muutaman Alexista otetun kuvan kautta on vaikea välittää juhlan tunnelmaa, ja isompia joukkioita esittäviä kuvia en viitsi vasten niissä esiintyvien ihmisten tahtoa levittää. Juhla oli kuitenkin todella ihana ja lämminhenkinen ja toivon, että Alex nämä tilaisuudet muistaisi sitten vielä vähän kasvettuaankin..